PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
Bootstrap Slider

~ Being there for you is our natural way ~

Nieuws

Pantai Mas januari 2017

Lieve vrienden


Met veel vreugde sturen we je deze nieuwsbrief, namens Dayu en de Pantai Mas familie.

Afgelopen zomer was Dayu in Nederland, waar ze uitgenodigd was om als 'wisdom keeper' deel te nemen aan de 'KIVA Roots of the Earth' ceremonie.

Kiva Roots of Earth 2016

Daarnaast waren er bijeenkomsten georganiseerd in vijf plaatsen in Nederland, waar Dayu haar 'teachings' heeft gegeven. Zij deelde haar wijsheid van het hart, haar gebeden, de kundalini yoga ademhalingsoefeningen die zij ontwikkelde en een prachtige mantra. De bijeenkomsten waren allemaal 'volgeboekt'! Zowel mannen als vrouwen hebben een blijvende indruk hier aan over gehouden.

Sommige van hen kennen Dayu al lange tijd, van een bezoek aan Pantai Mas op Bali, anderen hadden haar op de KIVA ceremonie ontmoet en voor sommigen was het een eerste ontmoeting.

De bijeenkomsten waren gevuld met liefde, vreugde en dankbaarheid. Het was prachtig ons te laten raken door Dayu's krachtige en stabiele energie van pure liefde en vrede, die ons herinnerde aan de pure liefde en vrede binnen in onszelf.

Dayu voelt zich heel dankbaar voor de gelegenheid om naar Nederland te komen en dat ze haar 'teachings' op deze manier kon delen met jullie allemaal. Zij geeft veel oprechte dank door aan allen die bij de bijeenkomsten aanwezig waren, hun harten openden en hun tijd en aanwezigheid deelden. In het bijzonder geldt deze dankbaarheid naar de mensen die de avonden mogelijk hebben gemaakt door ruimhartig de locaties beschikbaar te stellen.

In deze periode is het idee ontstaan om een speciale reis naar Pantai Mas op Bali te creëren: een retraite, tijdens welke Dayu haar 'teachings' en oefening wil aanbieden. Pantai Mas is de thuisbasis van Dayu en haar familie, aan de noordkust van Bali, een 'spirituele verblijfplaats', een plek van vrede, waarheid en schoonheid.

Wij zijn heel verheugd om je deze mogelijkheid aan te bieden en nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan naar de

"Dharma Sunya Dharma Gita retraite"

De reis zal plaatsvinden van 26 maart tot 9 april 2017. Voor meer informatie klik hier.

Met liefs, in vrede

Annalies, Wietske
en de Pantai Mas familienieuwsbrief

Impressie


tempel tempel tempel tempel