PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
Bootstrap Slider
English

~ Being there for you is our natural way ~

Workshops

Balinese Ceremonies

Reinigings Ceremonie

tempel

Het is mogelijk om de Melukat ceremonie te ondergaan. Dit traditionele Balinese ritueel is een krachtig reinigings ritueel. Het reinigt en zuivert je energieën grondig. Omdat de ceremonie exact volgens de eeuwenoude manier van de Balinese traiditie uitgevoerd wordt, is de werking krachtig en diepgaand. Naderhand kun je je schoner en lichter in je hele wezen voelen, met meer ruimte voor je natuurlijke vreugde, schoonheid en liefde om te stromen.

De Melukat ceremonie wordt uitgevoerd door (en mag alleen worden uitgevoerd door) een pedande , een Balinese hoge priester. De ceremonie duurt wat de voorbereidingen betreft enkele dagen en duurt actief in het ondergaan een aantal uren.

Voorbereidingen voor de Reinigings Ceremonie omvatten het maken van traditionele offeringen. Men gaat naar de priester in traditionele Balinese kledij. Het aanschaffen van deze kledij is onderdeel van de voorbereidingen.

Deze ceremonie kan op elke dag gedaan worden die geschikt is voor een dergelijke ceremonie, het hoeft niet op een specifieke dag voor die persoon te zijn (zoals bij de Melukat-Mebayuh), zodat een geboorte datum niet noodzakelijk is. Wanneer de Melukat ceremonie eenmaal gedaan is, kan de Mebayuh ceremonie desgewenst apart op een later tijdstip gedaan worden, zelfs in een ander jaar.

Impressie


tempel tempel tempel