PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
Bootstrap Slider
English

~ Being there for you is our natural way ~

Workshops

Duiken bij Hotel Pantai Mas The Bali Experience

De magische wereld op Bali laat zich ook zien onder water. Wil je je onderdompelen in deze bijzondere wereld? Pantai Mas biedt gedurende het hele jaar duikmogelijkheden in samenwerking met een plaatselijke duikschool. Daarnaast verblijven er regelmatig ervaren duikers op Pantai Mas (met name in de maanden juni, juli en augustus) die het leuk vinden om hun ervaring en kennis in het snorkelen en duiken met anderen te delen. Of je nu een echte waterrat bent of juist wat angst ervaart om te water te gaan, het is voor iedereen mogelijk om de prachtige onderwaterwereld te beleven. Door een zwembad op eigen terrein en de ligging direct aan zee met een prachtig koraalrif, gecombineerd met persoonlijke aandacht, wordt iedere snorkel- of duikactiviteit een ervaring die je bij zal blijven.

Duiken is voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met of zonder beperking, iedereen kan deelnemen, mits je hart, longen, oren en sinussen normaal functioneren. Deze zijn immers essentieel voor jouw veiligheid en welzijn. Het ervaren van angst voor het water of het duiken hoeft geen belemmering te zijn. Door te gaan doen zal je merken dat je angsten slechts gedachten zijn, je je grenzen kunt verleggen en dat je vertrouwen toeneemt. En wat is er dan nog mooier dit te doen bij een prachtig koraalrif met al zijn bijzondere levensvormen? Voor vele gasten van Pantai Mas is het duiken al een onvergetelijke ervaring gebleken die diepe indruk heeft gemaakt.

duiken

Het huisrif bij Pantai Mas is een prachtige plek om op ontdekking te gaan in de magische onderwaterwereld. Er is voor iedereen iets te beleven, of je nu wilt snorkelen of duiken, nog onervaren bent of al beschikt over een duikbrevet. Je kunt bij ons eenmalig een activiteit ondernemen, een aantal duiktrips maken of een (vervolg) duikopleiding volgen. Naast het huisrif zijn er ook mooie mogelijkheden op andere duiklocaties rond Bali. Alles is mogelijk, vraag het ons en wij gaan met jou kijken hoe we het kunnen realiseren.


Mogelijkheden voor snorkelen en duiken vanaf Hotel Pantai Mas The Bali Experience, voor kinderen, volwassen, met of zonder beperking, zijn onder andere:

 • Snorkel- en duiklessen in het zwembad
 • Begeleide snorkeltochten bij ons huisrif
 • Introductieduiken, bestaande uit een duikles in het zwembad en een duik op het huisrif direct vanaf het strand bij Pantai Mas
 • Introductieduiken bij het prachtige koraalrif in het natuurreservaat bij het eiland Menjangan (noord-west Bali)
 • Duikopleidingen op alle niveaus tot en met Divemaster volgens het internationaal erkende systeem van NAUI Worldwide (National Association of Underwater Instructors) of PADI (Professional Association of Diving Instructors)
 • Duikopleidingen voor mensen met een beperking volgens het internationaal erkende systeem van de IAHD (International Association for Handicapped Divers)
 • Workshops duiken waarbij je gebruik maakt van zogenaamde Apnoe vinnen en in de dolfijnslag beweegt
 • Dagtochten met twee duiken, bijvoorbeeld naar het natuurreservaat Menjangan of naar Tulamben (oost Bali) met het onder duikers beroemde wrak van de USAT Liberty.

 • duiken

  Impressie


  zwembad schildpad duiker koraalduivel duiker met doornenkroon vlindervisjes duikles