PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
PANTAI MAS Spiritual Centre
The Bali Experience ®
Bootstrap Slider
English

~ Being there for you is our natural way ~

Workshops

Leren, groeien en genieten

Op Pantai Mas worden diverse workshops en trainingen gegeven, op een heel breed gebied. Dit kan bijvoorbeeld een cursus Balinees koken zijn, een schilderworkshop, een yoga-cursus, een traditionele volle maan ceremonie in een Balinese Hindu tempel of een workshop persoonlijke ontwikkeling.

Het centrum biedt een aangename omgeving en goede faciliteiten om groepen te ontvangen voor cursussen en workshops. We werken in dezen samen met trainers/therapeuten vanuit o.a. Nederland, België en Duitsland.


Yoga & meditatie
Het is mogelijk om yoga en meditatie te beoefenen tijdens uw verblijf op Pantai Mas. Laat het ons weten indien u hier interesse in heeft.


Volle maan workshop
3-daagse spirituele workshop. Met volle maan wordt op traditionele wijze een Balinese Hindu tempel bezocht om te offeren en bidden. Inclusief voorbereiding van tempelbezoek (offers klaarmaken, traditionele kleding, evt. vasten/reiniging).


Duikworkshop
specifiek voor mensen die nog nooit gedoken hebben en daar angst voor hebben. Ook bij angsten in het algemeen blijkt deze ervaring een helend effect te hebben. De workshop wordt gegeven door een zeer ervaren Engels sprekende duikinstructeur en persoonlijk begeleid door Evert.


Duiken bij Hotel Pantai Mas The Bali Experience
De magische wereld op Bali laat zich ook zien onder water. Wil je je onderdompelen in deze bijzondere wereld? Pantai Mas biedt gedurende het hele jaar duikmogelijkheden in samenwerking met een plaatselijke duikschool. Daarnaast verblijven er regelmatig ervaren duikers op Pantai Mas (met name in de maanden juni, juli en augustus) die het leuk vinden om hun ervaring en kennis in het snorkelen en duiken met anderen te delen. Of je nu een echte waterrat bent of juist wat angst ervaart om te water te gaan, het is voor iedereen mogelijk om de prachtige onderwaterwereld te beleven. Door een zwembad op eigen terrein en de ligging direct aan zee met een prachtig koraalrif, gecombineerd met persoonlijke aandacht, wordt iedere snorkel- of duikactiviteit een ervaring die je bij zal blijven. Voor meer informatie klik hier.


Inipi / Sweat Lodge
op Pantai Mas wordt regelmatig een Inipi of Zweethutceremonie gehouden, op een unieke manier, die de Indiaanse en de Balinese tradities verenigt. Klik hier om meer te lezen.


Balinese ceremonies
naast het bidden in de tempels, zoals bij de volle maan, is er tevens de mogelijkheid om bepaalde traditionele Balinese initiatie- en reinigings ceremonies te ervaren. Klik hier om meer hierover te lezen.tempel


Bent u trainer, docent of coach en heeft u belangstelling om op Pantai Mas een cursus of workshop te geven? Neem contact op, dan kunnen we gezamenlijk de wensen en mogelijkheden verkennen.

tempel tempel tempel tempel tempel tempel duiken tour yoga